Gästföreläsning...

....med ett världsledande PR-företag!

KomMedia presenterar Johan Larsson och Ola Granfeldt från Prime Group i en superintressant föreläsning! De kommer att prata om sin väg in i branschen, vad de sysslar med just nu, framtiden och annat intressant som vi blivande informatörer kommer ha nytta och framförallt inspireras av.


Såhär skriver de om sig själva:
"Prime består av kommunikationsbyrån Prime och analysföretaget United Minds. Vi har drygt 120 medarbetare i Stockholm, New York, Bryssel och Sacramento. Vi har två år i rad utsetts till årets nordiska byrå av den internationella branschbibeln The Holmes Report, är sedan många år den mest prisbelönta pr-byrån i Norden och är just nu det högst rankade pr-företaget i världen enligt The Cannes Report.

Vi erbjuder full-service kommunikationstjänster inom fyra huvuderbjudanden: analys och trender, corporate communication, marketing communication samt public affairs och krishantering. Vi genomför nationella och internationella uppdrag för uppdragsgivare såsom TeliaSonera, Rädda Barnen, Stockholms läns landsting och Electrolux."

Kom och inspireras! Det är givetvis gratis men antal platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller!

Vid frågor hör av er till Linda:
utbildning@kommediavxu.se

Ps: Besök gärna deras hemsida på: http://www.primegroup.com/ Johan Larsson

 Ola Granfeldt

/Linda Ottosson
Utbildningsansvarig KomMedia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0