3 dagar kvar!

Nu hörrni. Nu är det nära! Campus har börjat vakna till liv, på riktigt och glada nya (och gamla) studenter skriker och leker för fulla muggar! Vi i tvåan håller på för fullt att tagga till och planera allt in i minsta detalj för att ni ska få en perfekt nollning och lära känna de som ni ska plugga med i 3 år framöver :)

Hoppas på att den som bestämmer vädret här i Växjö ger oss ett lika bra väder som det är idag. För det riktiga Växjövädret är inget att hänga i julgranen... Men vad gör väl lite regn när allt kommer omkring!

Vila upp er lite nu fram tills torsdag för då... då KÖR VI!!!

Bilden här nere är från vår första nollningsdag förra året, ett ypperligt sätt att lära känna varandra på!


det här var ett bra sätt att lära känna sina klasskamrater på förra året :)


Ha det gött!

/ Louise, Sociala utskottet

Såhär dagen efter en grym kick-off


Igår ordnade KomMedia en alldeles fantastisk och magisk kick-off i form av kräftskiva för oss som förberett hela våren. Alla hade med sig det de själva ville äta och drycka så på bordet fanns både kräftor, nubbe, pizza, cola och räkbaguetter. Kanske är det dags att bara kalla kräftskivan för skiva? Kul hade vi i alla fall!

 

Tillsvidare.

Emelie Johnsson, informationsansvarig


Nollningen är på väg!

Nu när det bara är två veckor kvar till nollningen är det viktigt att börja komma i stämning.För att alla ska få den rätta känslan kommer här en länk till förra årets nollningslåt och några bilder att drömma sig bort med.

http://www.youtube.com/watch?v=xwHmvPPmMtoTemat förra året var "Dockhusåpa" och vi gjorde vad vi kunde för att leva upp till våra idoler i Färjan, Bonde söker fru, Robinson och Big Brother:


Robinsondeltagarna var utsvultna och såg fram emot sittningsmaten


Adam Alsing var på plats på nollningen.


BB-deltagarna uppskattade inte att vissa av oss hade parfymerat sig med "eau de ladugård".


Det var helt enkelt en vecka att minnas och förhoppningsvis blir årets nollning minst lika lyckad!


Stina Solin
Vice Ordförande

Gå en promenad för KomMedia - Vinn en cykel!

Gå en promenad - Vinn en cykel!
Mellan den 23 augusti och 3 september kan du som Kommedian gå en promenad i stan och leta efter bokstäver som ska bilda ett ord eller en mening. När du gör det har du som student och medlem i KomMedia chansen att vinna en cykel och genom att gå ökar chansen att KomMedia vinner ett föreningsbidrag.
Lagen ska bestå av minst 3 personer.
Om du är sugen på att gå så kan du anmäla dig till ordforande@kommediavxu.se genom att ange namn, och kontaktuppgifter. Glöm inte att skriva "promenadtävling" i ämnesraden.
Den 4 september anordnar Studentkåren Linnéstudenterna tillsammans med kommunen och cityverksam en studentmottagning. Prisutdelningen kommer att ske denna dag på stallarna.
Gå en promenad - Vinn en Cykel!
Mellan den 23 augusti och 3 september kan du som Kommedian gå en promenad i stan och lera efter bokstäver som ska bilda ett ord eller en mening. När du gör det har du som student och medlem i KomMedia chansen att vinna en cykel. Genom att gå ökar chansen att KomMedia vinner ett föreningsbidrag.
Lagen ska bestå av minst 3 personer.
Om du är sugen på att gå så kan du anmäla dig till ordforande@kommediavxu.se genom att ange namn och kontaktuppgifter. Glöm inte att skriva "promenadtävling" i ämnesraden.
Den 4 september anordnar Studentkåren Linnéstudenterna tillsammans med kommunen och cityverksam en studentmottagning. Prisutdelningen kommer att ske denna dag på Stallarna.
/Elin Skarin
Ordförande KomMedia

RSS 2.0