Kommuniké på webben


Ni har väl inte missat att Kommuniké, KomMedias egen tidning numera finns att läsa på webben?
Kicka in på KomMedias hemsida för lite rolig läsning!


Emelie Johnsson
Informationsansvarig


Roligheter från KomMedia


Denna terminen har vi i styrelsen satsat hårt på att synas. Både för föreningens skull, men också för att medlemmarna ska ha en riktigt rolig studietid. Vi har bland annat varit med i Allkårskampen, Såpaolympiad, haft grillkvällar och sittning. Vi bjuder i detta inlägg på ett litet antal bilder av den otroliga mängd som finns. Håll utkik efter fler inlägg och bilder under sommaren.
Emelie Johnsson
Informationsansvarig


Växjös väder varierarI växjö följer vädret oftast ett visst mönster som är mer eller mindre regelbundet.

På morgonen, fram till strax innan lunch, eller strax innan man bestämmer sig för att gå ut och sätta sig för att plugga, är himlen blå och solen skiner. Sen tornar moln helt plötsligt upp sig gråa och hemska, så någon gång mellan 13.00 och 15.00 kan man räkna med att det kommer en störtskur, ett ösregn eller ett större skyfall (gärna med lite muller och kanske en och annan blixt). Tio minuter efter ovädret kan du slå dig i backen på att solen börjar titta fram och att det börjat blåsa så pass att tjugo minuter senare så kan ingen någonsin gissa att det regnat över huvud taget. Det håller sedan på så fram och tillbaka, regn, åska, blåst, sol, blåst, regn, sol och sen när Stina (vår vice ordförande) cyklar till eller ifrån sin träning kommer det ett oväder till. Efter det brukar det spricka upp och framåt kvällen är det så fint väder att man kan man passa på att ta en promenad. Sen så börjar allt om igen.

Vänligen
Ordförande Elin Skarin

Grillning


Imorgon bjuder KomMedia på grillning för alla sina medlemmar. Även icke medlemmar är välkomna. Har vi otur med vädret åker partytältet upp. Välkomna!


Emelie Johnsson
Informationsansvarig


Ny delkurs

Imorgon börjar sista delkursen innan sommaren för oss första-års-KomMedianer. Lite ekonomi skadar ingen eller hur var det nu igen...?
Hoppas försommaren sätter igång på allvar så vi kan rocka loss ordentligt nu sista tiden!

Emil Fritz
Utbildningsutskottet

RSS 2.0