Hakuna Matata

Jag har roat mig med att vara ledig hela sommaren (något jag rekomenderar varmt): Italien, Frankrike, Holland och stora delar av Sverige har blivit utforskat med lupp, och det har varit underbart! Att vara helt ledig är uppenbarligen det bästa sättet att ladda batterierna, och en känsla av hakuna matata har infunnit sig.

Men nu börjar jag bli rastlös. Augusti närmar sig. Skolstart och nollning med den, och för första gången på länge ser jag fram emot hösten. Jag saknar min lägenhet, mina kompisar, till och med studierna. Det känns som att hjärnan har börjat smälta bort bland all värme och ledig tid och det är mitt ansvar att stoppa den.

Kanske är det regnets smatter mot rutan som påverkar mitt humör och gör att jag längtar till hösten, kanske inte. I vilket fall som helst är det bara fyra veckor kvar innan jag beger mig till Växjö igen. Den tiden ska jag spendera genom att utnyttja sommaren till max: bada, sola och äta glass.

Stina Solin
Vice Ordförande

Snart smäller det!

Nollningen är på G och det börjar kännas i luften. Alla pratar om sina kommande utbildningar och hur nervösa de är. Men framförallt hur otroligt det spännande det ska bli! Nya vänner, kanske en ny stad, nya utmaningar och andra spännande saker. Jag är nästan avundsjuk på er. Känslan är speciell!

För oss är det mer roligt att få planera en amazing nollning och att få nya förfrågningar på  facebookgruppen och att då få se de nya studenterna och vad ni är för människor. Kanske läser vi lite i era bloggar, kikar runt på er logg och massa annat.   Vi är taggade!Emelie Johnsson
Informationsansvarig

RSS 2.0