Gå en promenad för KomMedia - Vinn en cykel!

Gå en promenad - Vinn en cykel!
Mellan den 23 augusti och 3 september kan du som Kommedian gå en promenad i stan och leta efter bokstäver som ska bilda ett ord eller en mening. När du gör det har du som student och medlem i KomMedia chansen att vinna en cykel och genom att gå ökar chansen att KomMedia vinner ett föreningsbidrag.
Lagen ska bestå av minst 3 personer.
Om du är sugen på att gå så kan du anmäla dig till [email protected] genom att ange namn, och kontaktuppgifter. Glöm inte att skriva "promenadtävling" i ämnesraden.
Den 4 september anordnar Studentkåren Linnéstudenterna tillsammans med kommunen och cityverksam en studentmottagning. Prisutdelningen kommer att ske denna dag på stallarna.
Gå en promenad - Vinn en Cykel!
Mellan den 23 augusti och 3 september kan du som Kommedian gå en promenad i stan och lera efter bokstäver som ska bilda ett ord eller en mening. När du gör det har du som student och medlem i KomMedia chansen att vinna en cykel. Genom att gå ökar chansen att KomMedia vinner ett föreningsbidrag.
Lagen ska bestå av minst 3 personer.
Om du är sugen på att gå så kan du anmäla dig till [email protected] genom att ange namn och kontaktuppgifter. Glöm inte att skriva "promenadtävling" i ämnesraden.
Den 4 september anordnar Studentkåren Linnéstudenterna tillsammans med kommunen och cityverksam en studentmottagning. Prisutdelningen kommer att ske denna dag på Stallarna.
/Elin Skarin
Ordförande KomMedia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0