Tillbaka till vardagsverkligheten

Lite drygt en vecka har gått sedan jag och de flesta andra återvände till Campus efter "julledigheten". Vardagen börjar sakta men säkert infinna sig och jag undrar hur lång tid det kommer att ta innan man börjar klaga på att man har för mycket att göra och bara vill åka hem till föräldrarna och skämmas bort en aning. Förmodligen dröjer det inte mer än någon vecka in i den nya kursen som börjar imorgon.

Fast hur eller hur har vi ändå en del att se fram emot. Kommuniké kommer ut med ett nytt nummer med tema "hälsa" någon gång i månadsskiftet januari-februari. Där kommer vi garanterat bli inspirerade till att ta tag i våra liv och kanske skaffa en hobby som innefattar träning eller börja utforska våra matkunskaper - saker som gör vardagen både lite roligare och nyttigare helt enkelt.

På tisdag har vi i styrelsen dessutom styrelsemöte. Då ska det börja planeras lite inför årets aktiviteter och jag lovar er - ni kommer inte att bli besvikna. Vi är supermotiverade och riktigt taggade på att ge er ett grymt KomMedia-år!

Ha det bra så hörs vi snart igen!

Maria Roth
Informationsansvarig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0