En ny styrelsetid väntar runt hörnet



KomMedias eminenta styrelse, för perioden 2009/10.
 Orden gemenskap, drivkraft och entusiasm sammanfattar den här styrelsetiden mycket väl.



Under KomMedias årsmöte den 16/11 2010 blev samtliga nominerade inröstade i styrelsen för perioden 2010/11. Det innebär att alla styrelsemedlemmar, förutom jag som sekreterare, byts ut inför våren. Det har varit ett spännande uppdrag att sitta med i KomMedias styrelse under perioden 2009/10. Att denna styrelse slutade med flaggan i topp lär ju inte ha undgått någon av våra medlemmar. Det sociala utskottet anordnade en minnesvärd Halloweensittning, utbildningsutskottet gav oss tillfället att lyssna till en intressant gästföreläsare och ett sista läsvärt nummer av Kommuniké gavs ut. Dessutom bedrevs det ständigt ett arbete av alla styrelsemedlemmarna, för att fortsätta att hålla KomMedia som en positiv studentförening att lita på i alla väder.

Härmed vill jag tacka Elin Skarin, Stina Sohlin, Cim Åsberg, Louise Sparr, Emelie Johnsson, Clara Enqvist, Maria Mjälgård, Emil Fritz, Linda Nyström, Kajsa Owenede och Viktor Emilsson för den här styrelsetiden. Det har alltid känts givande att delta i våra möten och det har varit ett sant nöje att driva KomMedia framåt tillsammans med er. Den här tiden bär vi alla med oss lärdomar ifrån.

Inför framtiden känns det förhoppningsfullt att fortsätta sitta med i KomMedias styrelse, även för perioden 2010/11. De nya styrelsemedlemmarna känns alla positiva och fyllda med nya idéer. Jag kan intyga att de nya styrelsemedlemmarna bär på framtidsvisioner inför KomMedias fortsatta arbete. Därför kommer vi se till att ni medlemmar får den bästa möjliga studietiden. En ny spännande styrelsetid väntar runt hörnet.


Elin Bylin
Sekreterare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0